'There's no time to be bored in a world as beautiful as this.'

INFO & PRICES

Laat me de liefde zien. Wie je bent met al je bijzondere trekken, humor, passie en opwinding. Hoe je geliefde naar je kijkt, wanneer je kind je onverwacht een glimlach geeft, de manier waarop jij naar de hand van een ander zoekt, de passie voor je vak, de sprankeling in je ogen. Er zijn eindeloze momenten van liefde voor jezelf, elkaar en het leven. Genietend van wat je hebt, leg ik deze pure momenten vast. Dat wat jij wil herinneren en koesteren. Voor altijd.

Wat fotograferen voor mij nou zo bijzonder maakt? Verbinding. Pure liefde en verbondenheid van mensen, met elkaar en het leven. En dat is iedere keer weer anders. Het is mijn passie dit voor jou vast te leggen in tijdloze beelden.

TROUWEN


Een trouwreportage begint bij 6 uur fotografie voor 1.695,-. Je ontvangt daarvoor tenminste 200 prachtig beelden en een fine-art album.

Benieuwd naar meer? Vraag de trouwbrochure aan via het contactformulier, maar laten we eens samen een kop koffie drinken of een biertje. Vertel me over jullie plannen, jullie ideeën, jullie leven en avontuur. Dan vertel ik jullie alles over mijn werkwijze, leven, liefde en passie.

v.a. 1.695,-

TROUWEN IN HET BUITENLAND


Trouwen kan tegenwoordig overal. Mijn lust voor reizen en passie voor fotografie combineer ik maar al te graag. Op een berg in Schotland, aan een meer in Italië of een toffe camping in de Ardennen? Vertel me jullie ideeën en ik ga samen met jullie op avontuur.

Prijs op aanvraag

Ieder bruidspaar verdiend mijn persoonlijke aandacht en beste kwaliteit. Om die reden fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar. Wees er dus op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen.

LET'S MEET!

Shoots

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. De genoemde bedragen zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Berkel-Enschot. Daarbuiten wordt € 0,35 per km berekend.

Op alle sessies zijn de algemene voorwaarden & privacy verklaring van Joyce Boutkan Fotografie van toepassing.

Benieuwd naar de verhalen die ik vastlegde? Bekijk dan mijn portfolio in the stories.

STORIES